Нашиот бизнис

Нашиот бизнис

Foshan Popper Mold-Tech е фабрика во бизнисот за производство на висококвалитетни и прилагодени пластични калапи за вбризгување за да се задоволат специфичните потреби на нашите индустриски клиенти.Благодарение на нашиот професионален и високо искусен тим од инженери за алати, ние сме експерти за калапи со пластично вбризгување и дизајни на калапи.

За нас

Foshan Popper Mold Tech е основана во 2008 година како инженерски производител кој ги опслужува продажните и техничките потреби на услуги за калапи со инјектирање на пластика во странство.Со повеќе од 16 години искуство во индустријата за калапи, градиме долгорочна соработка со клиенти во странство, а исто така сме производители на многу светски познати брендови.Со побарувачката за калапи со вбризгување на пластика, прилагодено обликување со вбризгување, прототип на калапи со вбризгување, калапи за вбризгување и уште повеќе, ние исто така продолживме да ги шириме нашите услуги.

Зошто да не изберете нас

Зошто да не изберете нас

Дали барате сигурен и доверлив производител на калапи за вбризгување на пластика за вашиот проект?Може да сметате на Foshan Popper Mold-Tech!Познати сме по тоа што ви нудиме најконкурентни цени.Можете да ги проверите нашите производи за вашата референца пред да нарачате.Обезбедуваме врвни услуги за калапи со вбризгување на пластика низ Кина.повеќе

Зошто да не изберете нас

Нашата фабрика

Фабрика

Foshan Popper Mold-Tech е професионален клиент фабрика за производство на мувла за вбризгување на пластика лоцирана во Foshan и Dongguan, Кина.Обезбедуваме пластични калапи за вбризгување по мерка за да ги задоволиме специфичните потреби за алат на нашите клиенти.Ајде да направиме брза обиколка на нашиот фактор.повеќе

Фабрика

Нашата филозофија

Филозофија

Нашата мисија и цел во Foshan Popper Mold-Tech се да обезбедиме врвни, прилагодени и прилагодени услуги за калапи со пластично вбризгување на нашите клиенти.Во Foshan Popper Mold-Tech, работиме со филозофијата да го исполниме и надминеме задоволството на клиентите со постојано производство на најквалитетни пластични калапи за вбризгување по конкурентни цени.Нашата филозофија е целосно фокусирана на тоа да станеме производител на пластични калапи за вбризгување по избор за нашите клиенти и клиенти.повеќе

Филозофија
  • ТОМ
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8