Biznesi ynë

Biznesi ynë

Foshan Popper Mold-Tech është fabrika në biznesin e prodhimit të kallëpeve me injeksion plastik me cilësi të lartë dhe të personalizuara për të përmbushur nevojat specifike të klientëve tanë industrialë.Falë ekipit tonë profesional dhe me shumë përvojë të inxhinierëve të veglave të punës, ne jemi ekspertë në Formimin e Injeksionit Plastik dhe Dizajnet e mykut.

Rreth Nesh

Foshan Popper Mold Tech u themelua në vitin 2008 si një prodhues inxhinierik që shërben për shitjet dhe nevojat teknike të shërbimeve të derdhjes me injeksion plastik jashtë shtetit.Me mbi 16 vjet përvojë në industrinë e formimit, ne ndërtojmë bashkëpunim afatgjatë me klientë jashtë shtetit dhe gjithashtu kemi qenë prodhues të shumë markave me famë botërore.Me kërkesën për formimin me injeksion plastik, formimin me injeksion me porosi, modelimin e prototipit me injeksion, derdhjen e inserteve dhe të tjera të vazhdueshme, ne gjithashtu vazhduam të zgjerojmë shërbimet tona.

pse na zgjodhet ne

pse na zgjodhet ne

A po kërkoni një prodhues të besueshëm dhe të besueshëm të derdhjes me injeksion plastik për projektin tuaj?Mund të mbështeteni në Foshan Popper Mold-Tech!Ne jemi të njohur për ofrimin e tarifave më konkurruese për ju.Ju mund të kontrolloni produktet tona për referencën tuaj përpara se të porosisni.Ne po ofrojmë shërbime të nivelit të lartë të derdhjes me injeksion plastik në të gjithë Kinën.më shumë

pse na zgjodhet ne

Fabrika jonë

Fabrika

Foshan Popper Mold-Tech është një fabrikë prodhuese e mykut me injeksion plastik të klientit profesionist e vendosur në Foshan dhe Dongguan, Kinë.Ne po ofrojmë kallëpe injeksioni plastik të ndërtuar me porosi për të përmbushur nevojat specifike të veglave të klientëve tanë.Le të bëjmë një turne të shpejtë të faktorit tonë.më shumë

Fabrika

Filozofia jonë

Filozofia

Misioni dhe qëllimi ynë në Foshan Popper Mold-Tech janë të ofrojmë shërbime të nivelit të lartë, të personalizuara dhe me porosi të derdhjes me injeksion plastik për klientët tanë.Në Foshan Popper Mold-Tech, ne punojmë me filozofinë për të përmbushur dhe tejkaluar kënaqësinë e klientit duke prodhuar vazhdimisht kallëpe me injeksion plastik të cilësisë më të lartë me çmime konkurruese.Filozofia jonë është tërësisht e përqendruar për t'u bërë një prodhues i zgjedhur i kallëpeve për injeksion plastik për klientët dhe klientët tanë.më shumë

Filozofia
  • TOM
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8